WINTERMANTEL ZSOLT

Nekem Újpest a város. Közösségünk akár a család, erőt és kitartást ad, hogy közösen többet tehessünk: Együtt Újpestért!
2019.08.26.

Önkormányzati választás 2019 - Szórólap

Újpest legendás város. De nem csak a múltunkra lehetünk büszkék, hanem a jelenünkre is.

Az elmúlt években folyamatosan megújultak a város épületei és zöldterületei. Az Újpesti Párbeszéd keretei között közösen alakítottuk a városfejlesztési és szociális programunkat, kulturális és közösségi életünket. Idén hetedszer lettünk a legsportosabb város, és elnyertük a legvirágosabb város címet is.

Az újszülöttek babaköszöntő programjától a nyugdíjasok operett előadásáig minden korosztály számíthat a város támogatására. Közösségi programjaink évről évre több érdeklődőt vonzanak. Mi, újpestiek büszkén mondhatjuk, hogy a városunk dinamikusan fejlődik.

Hiszem, hogy a jelenlegi városvezetés az elmúlt kilenc évben bizonyította azt, hogy az emberekkel közösen képes sokat tenni, eredményesen dolgozni Újpestért.

Az idei Újpesti Párbeszédben az újpesti polgárok ismét kijelölték a jövő útját számunkra. Összefogás, békés fejlődés, hagyományaink, környezetünk és a természet védelme, tisztelet egymás iránt.

Ez Újpest, ahol szeretünk élni.

Ugyanazt vallom, mint eddig: a polgármesternek az egész közösség érdekét kell néznie, fő feladatom, hogy erősítsem a híres újpesti lokálpatriotizmust, a közösséget.

 

undefined