WINTERMANTEL ZSOLT

Nekem Újpest a város. Közösségünk akár a család, erőt és kitartást ad, hogy közösen többet tehessünk: Együtt Újpestért!
2018.12.10.

Újabb okostanterem került átadásra Újpesten!

December 10-én, hétfőn adták át a Szűcs Sándor Általános Iskola okostantermét. Az okosterem a korszerű digitális oktatás feltételeire kialakított tanterem, melynek kialakítását az Észak-Budapesti Tankerületi Központ kezdeményezte, és Újpest Önkormányzata támogatta anyagilag a megvalósítását.

undefined

Az átadáson részt vett Wintermantel Zsolt polgármester, Dr. Molnár Szabolcs alpolgármester és Tamás Ilona, az Észak-Budapesti Tankerületi Központ vezetője.

Városunk polgármestere beszédében az okoseszközök okos használatára ösztönözte a kisiskolásokat, melynek segítségével könnyebben elsajátíthatják az életben szükséges tudásnak.

undefined

„Ez a tanterem egy kiváló üzenet, hiszen ebben a világban, ahol az okoseszközök ennyire elterjedtek, számunkra az a legnagyobb feladat, illetve kihívás, hogy a gyermekeinket megtanítsuk arra, hogy ne csak szórakozásra, de tanulásra is használják ezeket az okoseszközöket, melynek segedelmével megismerkedhetnek világunk összefüggéseivel, a tudomány rejtelmeivel, és könnyen birtokába juthatnak annak a tudásnak, amelyre az életben szükségük lehet.”

Az eseményre meghívást kaptak az újpesti iskolák vezetői is, akik az önkormányzati dolgozókkal együtt az átadó ünnepség műsora után egy rövid interaktív foglalkozáson is megtapasztalhatták, megismerhették az okostanteremben található eszközöket, és felszereléseket.

undefined

(ujpest.hu)