WINTERMANTEL ZSOLT

Nekem Újpest a város. Közösségünk akár a család, erőt és kitartást ad, hogy közösen többet tehessünk: Együtt Újpestért!
2017.10.11.

Nemzeti konzultáció: országos tájékoztatási akció indult

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, Zsigmond Barna Pál, a Fidesz újpesti választókerületi elnöke és Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere egy IV. kerületi standolási helyszínen beszélt a nemzeti konzultáció fontosságáról.

A Fidesz kommunikációs igazgatója elmondta, minél több emberrel szeretnének beszélni arról, miért fontos az, hogy ők is elmondják a véleményüket a Soros-tervről, és a nemzeti konzultáció kérdéseiről. Az a meggyőződésünk, hogy Magyarország, Európa jövője a tét; fontos, hogy minden magyar ember elmondhassa a véleményét ezekről a kérdésekről, és ennek egy kiváló formája a nemzeti konzultáció – fogalmazott.

undefined

 

Hidvéghi Balázs tájékoztatott, ezen a héten, Budapesten közel négyszáz helyszínen találkozhatnak a választópolgárok a Fidesz aktivistáival, polgármesterivel, képviselőivel, választókerületi elnökeivel. A politikus hozzátette, cél a tájékoztatás és az eszmecsere. Fontosnak tartja, hogy minél több emberrel közvetlenül beszéljenek.

A kommunikációs igazgató arról is beszélt, hogy a jövő héttől kezdődően az ország más részein is folytatják a kitelepülést, a közvetlen párbeszédet a nemzeti konzultációs ívek visszaküldésének a határidejéig, november 24-ig.

Zsigmond Barna Pál elmondta, a kitelepülések során fel szeretnék hívni az emberek figyelmét arra, miről szól Soros György veszélyes terve. Arra biztatunk minden újpesti polgárt, hogy közösen mondjunk nemet a Soros-tervre – jelentette ki a Fidesz újpesti választókerületi elnöke. Bejelentette azt is, hogy az elkövetkező napokban több újpesti helyszínen is találkozhatnak a helyi polgárok a Fidesz aktivistáival, politikusaival. Kint leszünk az utcákon, a tereken – tette hozzá.

undefined

 

Wintermantel Zsolt arról beszélt, hogy Újpest barátságos és a történelme során mindig befogadó város volt, fejlődésében a különböző nemzetiségek kivették a részüket, és kiváló a kapcsolatuk minden magyarországi nemzetiséggel. A polgármester aláhúzta, mindig szeretettel fogadták azokat, akiket hívtak, és mindig tisztességgel fogadták azokat, akik idejöttek, törvényesen, legálisan, jó szándékkal, ismert helyről és ismert céllal.

Hozzátette: Újpest – öntudatos közösségként – mindig saját maga döntött a sorsáról, arról, kiket kíván befogadni, kikkel kívánja együtt építeni a várost, az országot. A fideszes politikus aláhúzta, azért fontos a konzultáció, mert az ország meg tudja mondani, hogy kivel kíván együtt élni.

(fidesz.hu)